Pitkät Hiukset

Laulaja Eini Pajumäki menetti kuntosalin koronakeväänä, mutta löysi pitkät kävelylenkit. Ensimmäistä kertaa Einin elämässä se.

Halosta satuttivat puheet kulissiavioliitosta ja kirjoitukset presidentin ulkonäöstä, vääristä asuvalinnoista, käsilaukuista.

Presidentti Tarja Halosta satuttivat puheet kulissiavioliitosta ja kirjoitukset presidentin ulkonäöstä, vääristä.

Sampoo on muodoltaan kuin palasaippua, hoitsikassa on loraus geeliä ja kuivasampoo ei olekaan kuivaa! Uudet hiustuotteet.

Kardashianin mukaan tyynynliina näyttelee suurta roolia siinä, millaiselta hiukset näyttävät aamuisin.Kourtney Kardashian, 41, kertoi omalla Poosh-sivustollaan niksin siihen, miten hiukset saa näyttäm.

Ta Yhtiöt Japanissa Tokion pörssin osakkeiden hintakehitystä kuvaavat indeksit olivat tänään eilisen päätöslukemia alemmilla tasoilla. Sähkön siirtomaksujen kuriin laittamista vaativa Omakotiliiton kansalaisaloite on kerännyt ensimmäisen viikon aikana 20 000. Yle kysyi keskisuomalaisten

Kun on päässyt kohtaamaan ihmisiä laidasta laitaan, huomaa, että jokaisesta ihmisestä jää jonkinlainen jälki omaan itseen.