Jussi Autio

Näytä niiden ihmisten profiilit, joiden nimi on Jussi Autio. Liity Facebookiin ja pidä yhteyttä käyttäjän Jussi Autio ja muiden tuttujesi kanssa.

.

Juho (Jussi) Autio (21. lokakuuta 1889 Kaukola – 25. heinäkuuta 1947) oli suomalainen jääkärivänrikki. Hänen vanhempansa olivat vanhempi postinkuljettaja Juho Autio ja Maria Parkkonen ja hänen puolisonsa oli Ellen Maria Inkinen. Opinnot. Hän kävi.

[email protected] Edustajat / Kirjankansimateriaalit Edustajamme yli 20 maassa ovat alalla pitkään toimineita ja menestyviä yrityksiä, joilla on kattava kokemus ylivetomateriaaleista markkina-alueillaan.

Jussi Autio – Oulu, Northern Finland, Finland.

– View Jussi Autio’s professional profile on LinkedIn. LinkedIn is the world’s largest business network, helping professionals like Jussi Autio discover inside connections to recommended job candidates, industry experts, and business partners.

Jussi Autio – Wikipedia – Jussi Antero Autio (s.5. huhtikuuta 1975 Vantaa) on suomalainen entinen seiväshyppääjä.Hän edusti seuratasolla Hyvinkään Tahkoa, Hyvinkään Seudun Urheilijoita ja HIFK-Friidrottia. Autio edusti Suomea yleisurheilun MM-kisoissa 1999, jossa hän ei selviytynyt seiväshypyn finaaliin.Hän voitti Suomen-mestaruuden 1999, sijoittui hopealle 2000 ja pronssille 1998.

Lennot Ranskaan P3 Hengityssuojain hengityssuojain puuilo Kuningatar Sonja Ammatinvalinta Laajalla lukihäiriöllä voi olla murheellisia seurauksia. – Lukihäiriö sai Sirkku Jauhiaisen tuntemaan lapsena itsensä huonoksi ja tyhmäksi. Kouluaikoina hän voi välillä niin huonosti,

View Jussi Autio’s profile on LinkedIn, the world’s largest professional community. Jussi has 4 jobs listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and discover Jussi’s connections and jobs at similar companies.

Savustettu Kuha P3 Hengityssuojain hengityssuojain puuilo Kuningatar Sonja Ammatinvalinta Laajalla lukihäiriöllä voi olla murheellisia seurauksia. – Lukihäiriö sai Sirkku Jauhiaisen tuntemaan lapsena itsensä huonoksi ja tyhmäksi. Kouluaikoina hän voi välillä niin huonosti,

Jussi Autio. The Club. Suomalaisen suunnittelijan lautapeli kansainvälisillä lautapelimarkkinoilla on poikkeuksellinen saavutus ja tästä saavutuksesta.

Jussi Pekka Autio är 56 år och bor i ett kedjehus på 115 kvm i Ytterby tillsammans med bland annat Ingalill Brage. Han fyller 57 år den 27 april 2021. Hans kedjehus är värderat till ca 4 040 000 kr. Tomtstorleken är ca 599 kvm.

Katso, mitä Jussin Auto myy, ja seuraa sivustolta ajankohtaisia tarjouksia. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Vanhempi asiantuntija, RI, LKV. Keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistönarvioitsija (KHK) Auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA) yleisauktorisoitu