Debora Oy

Yrityksen Debora Group Oy liikevaihto oli 10,3 miljoonaa euroa 2017 ja työllisti 396 henkilöä. Tilikauden tulos oli -719566 euroa ja liikevoittoprosentti oli -4,8. Yhtiön omavaraisuusaste oli 1,8 prosenttia.

Debora Oy. Takaisin hakuun Palvelusetelillä palveluita Palvelut Hieronta- ja kuntoutuspalvelut, Kotihoitopalvelut, Kotinäytteenotto,

Debora Heinola, Torikatu 14 L 1, 18100 Heinola Puh. 010 320 8835 tai 045 671 6289 Email: [email protected] Palveluhinnasto. Kotihoito ja kotisairaanhoito.

Tule keikkailemaan meille! Etsimme kahta reipasta, iloista ja aitoa hoitotyöstä innostunutta lähihoitajaa perhetyöhön, työ tapahtuu sovituissa

10.2.2009  · Debora ei myöskään noudata keikkalaisten kohdalla alan yleisiä TES-ehtoja ja polkee etnistä taustaa omaavien työntejöiden ehtoja alle lain ja TES:n salliman ja maksaa palkkaa alle minimin. Lain mukaan näin ei saisi olla, mutta näin vaan on. Toimintatavat myös epänormaalit.

Debora Oy on vuonna 2004 perustettu suomalainen kotipalveluita tarjoava yritys, jonka omistaa suomalainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot.Debora-yhtiön emoyhtiö on Debora Group Oy. Vuonna 2017 MB Rahastot sijoitti Deboraan. Lähteet

Debora, Helsinki. 1 796 tykkäystä · 22 puhuu tästä · 40 oli täällä. Debora on suomalainen hoiva- ja terveyspalveluita tuottava yritys, joka palvelee asiakkainaan kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta.

Debora Oy – Vaasa – Fysikaalinen hoito ja kuntoutus.

– Debora Oy sijaitsee kunnassa Vaasa, alueella Vaasa. Se on perustettu 1.8.2004. Se on osakeyhtiö, jonka toimiala on fysikaalinen hoito ja kuntoutus. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa.

Työnantajahaastattelu Debora OyDebora Oy – Avoimet työpaikat ja rekrytointi – Duunitori – Debora Oy. Sähköposti. Hyväksyn tietojeni tallennuksen Tämä kenttä vaaditaan. Tallennamme sähköpostiosoitteesi Duunivahtisi tulosten säilyttämistä ja tietojen sinulle lähettämistä varten. Voit milloin tahansa perua tilauksen/poistaa tuloksesi sähköpostitse saamasi linkin avulla.

Ritola Reseptit valmiina. Suomalaisia saadaan tiloille, työttömyysturvaan kiireesti joustoja ja palkkatukea etenkin nuorille. Vaikka koronaviruksen testaamisen on hoitanut Suomessa tähän asti pitkälti julkinen sektori, on itse testausmenetelmien. Prophecy Oranssi Pazuzu ehdittiin

Debora Fysio tarjoaa monipuolisen kattauksen terapia- ja kuntoutusosaamista. Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme ja anna meidän auttaa. Asiakkaaksi Debora Fysioon. Voit vaivattomasti varata verkossa hoitoajan, joka sopii omaan aikatauluusi.

Kauppalehden Yrityshaku löytää kaikki keskeiset yritystiedot yritykselle Debora Oy. Y-tunnus, toimitusjohtaja ja taloustiedot. Kokeile maksutonta palvelua ja löydä kaikki tarvitsemasi yritystiedot.

Tis 2 Afrikan manterella on toistaiseksi kuollut koronaviruksen seurauksena noin tuhat ihmistä, kertoo uutistoimisto AFP. Se. Työnhaku Henna Kajava toivoo TE-toimistoihin yhden luukun palvelua, josta työtön saisi apua myös koulutusasioissa (LV 25.3.).
Työnhaku Henna Kajava toivoo TE-toimistoihin yhden luukun palvelua, josta työtön saisi apua myös koulutusasioissa (LV 25.3.). Yrittäjien työmarkkinatuen saamisen ehtona on, että päätoiminen työ yrittäjänä on päättynyt koronan vuoksi tai yrittäjätulo.
Adidas MAINOS Valioliigassa on paljon joukkueita, joista haluat varmasti tietää enemmän. Yksi joukkueista, joista saatat olla kiinnostunut, on Watford FC. Seuran kotipaikka on Watford, joka sijaitsee Hertfor. Football Leaks on toimittanut