10 Vuotias

Helsingin kaupunginkirjasto täyttää 160 vuotta keskiviikkona 7. lokakuuta 2020. Pyöreitä vuosia juhlitaan työn merkeissä ja.

16-vuotias paiskasi keski-ikäisen naisohjaajan kahdesti päin tuulikaappia. Poika yritti potkia ja lyödä kyynärpäällä, mutta.

Forssan Asentajat pisti tornin ensimmäistä ristikkopalasta paikoilleen tiistaina. Kunnostetun tornin pitäisi olla valmis.

Rachid Taha rachid taha wife rachid taha youtube rachid taha wikipedia Turkin Kaupungit Sipilän Hallitus Tällä hallituksella ei ole mahdollisuutta jättää sote-uudistusta tekemättä, painottaa vasemmistoliiton puheenjohtaja Li. Tuntui erityisen kornilta velloa Krista

Elokapina-liikkeen Lauri Autere kertoo, että poliisit estivät joitain sumutetuista käyttämästä vesipulloja kasvojensa.

Pielavedellä on kadonnut 45-vuotias Janne Huttunen. Viimeiset havainnot hänestä on tehty torstaina 8. lokakuuta, jolloin hän.

Jyväskylän yliopisto lisää 302 uutta aloituspaikkaa vuonna 2021 alkaen lähes 30 eri hakukohteeseen. 268 aloituspaikan lisäys.

Whatsap Turkin Kaupungit Sipilän Hallitus Tällä hallituksella ei ole mahdollisuutta jättää sote-uudistusta tekemättä, painottaa vasemmistoliiton puheenjohtaja Li. Tuntui erityisen kornilta velloa Krista Kiurun epäluottamuslauseesta samaan aikaan kun ravintolayrittäjillä, Yksilöllisen työnhaun mallissa

Esitutkinnassa opiskelijan katsottiin luopuneen aikeistaan, ja siksi syytettä väkivaltarikoksen valmistelusta ei nostettu.

Norjan Luolasukellus Onnettomuus Turkin Kaupungit Sipilän Hallitus Tällä hallituksella ei ole mahdollisuutta jättää sote-uudistusta tekemättä, painottaa vasemmistoliiton puheenjohtaja Li. Tuntui erityisen kornilta velloa Krista Kiurun epäluottamuslauseesta samaan aikaan kun ravintolayrittäjillä, Yksilöllisen työnhaun mallissa

Metsästäjäkursseilla on nyt tunkua muun muassa Itä-Suomessa. Suurin osa uusista harrastajista on lapsia. Nilsiän Sydänmaalla.

Teuvan henkirikoksesta epäilty 25-vuotias nainen on vangittu todennäköisin syin taposta ja virkamiehen väkivaltaisesta.

Karateka Titta Keinäsen uran toistaiseksi tärkein vuosi mullistui täysin koronan takia, ja vuoden kulku muuttui.

"Aivojemme tärkein neuvonantaja": uusi näyttely esittelee suoliston salaisuuksia – Pariisissa kakka piti värjätä turkoosiksi.

Vaikka mies toki on vuosien saatossa muuttunut, on tietty tunnistettavuus pysynyt. Dwayne "The Rock" Johnson, 48, julkaisi omalla Instagram-tilillään otoksen vuosien takaa. Kuva on napattu Johnsonin.

Nuori nainen tuomittiin sakkoihin Puumalan kuolonkolarista.

– Etelä-Savon käräjäoikeus on tuominnut 25-vuotiaan naisen sakkorangaistukseen Puumalan kuolonkolarista. Elokuussa 2018.

Salibandyn huippulupaus, 14-vuotias Miisa Turunen on aloittanut salibandyn F-liigan erittäin tehokkaasti. Turunen on tehnyt.

Janne Huttunen on  45-vuotias, noin 178 cm pitkä ja 75 kg painava. Viimeiset havainnot Pielavedellä kadonneesta Janne.

112-vuotias Kainuun Pirtin emoyhdistys konkurssiin.

– Perinteikäs, vuonna 1908 perustettu Kainuun käsi- ja taideteollisuus ry eli Taito Kainuu ry on hakeutunut konkurssiin.

Satoja tuhansia seuraajia keränneen Soleil ”Ewok” Wheelerin ilmoitus on herättänyt runsaasti keskustelua sosiaalisessa.

Tenavatähdestä Suomen iskelmätaivaalle vuonna 1990 ponnahtanut Leif Lindgren, 40, palaa mielellään lapsuuteensa.

Olemme tässä viime aikoina seuranneet silmä tarkkana Foo Fighters -nokkamies Dave Grohlin ja 10-vuotiaan Nandi Bushellin.